Object 8 van 18
Volgende object
Vorige object
Terug naar het overzicht

Dahlem-Baasem: Duurzaam wonen in een vakantieregio met goede vervoersverbindingen

Object-Nr.: 201958
  • bouwgebied
  • ALK
  • gang
  • KronenburgerSee
  • platteland
  • ortho
  • ortho corridor
  • Ortsschild
bouwgebied
ALK
gang
KronenburgerSee
platteland
ortho
ortho corridor
Ortsschild
Snel contact
Kerngegevens
Adres:
DE-53949 Dahlem-Baasem
Grondstuk:
800 m2.
Prijs:
29.040 €
Verdere gegevens
Verdere gegevens
Soort exploitatie:
Wonen
Bouwrijp maken:
ontsloten
Te bebouwen na:
Te bebouwen na bebouwingsplan
Beschikbaar vanaf:
onmiddellijk
Provisie:
geen commissie (exclusief btw)
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
Let op: mogelijk is er sprake van een automatische vertaling door Google/translate. Alleen de Duitse tekst is door de eigenaar en de makelaar geautoriseerd en is geldend. Klik op het Duitse vlaggetje voor de originele tekst.
Kant-en-klare volledig ontwikkelde bouwkavels zijn te vinden in het bouwgebied "Auf dem Lohrpfad". Het bouwgebied ligt aan de noordoostelijke rand van Baasem en midden in een schilderachtig natuurlijk landschap. De eigenschappen bieden een wijds uitzicht op het open landschap. Ontspanning en balans met de (werk) stress in een prachtig landschap en een gezonde omgeving zijn hier te vinden.
U kunt bijzonder goed uitschakelen op het generatiepark in het hart van de plaats Baasem.
Het hier aangeboden bouwgebied is een pure woonwijk. Er zijn nog 6 kavels te koop. De plotgroottes liggen tussen 589-826 m². De grondprijs voor het volledig afgesloten bouwgebied is € 36,30 / m². Alle eigenschappen hebben nauwelijks een helling en zijn het beste om te cultiveren.
De wensen van huiseigenaren zijn hier nog steeds realiseerbaar: een aankoopprijsverlaging van 1,50 € / m² per kind tot de leeftijd van 18 (maximaal 3 kinderen) toegekend door de lokale overheid bij het kopen van land. De kosten voor water en riolering zijn erg laag.
Indeling:
In de gemeente Dahlem heb je gewoon meer ruimte voor iedereen: voor het huis, de tuin of je kinderen.
Een breed scala aan tijdverdrijf ligt voor de deur: hardlopen, fietsen, wandelen, paardrijden, golfen, uw eigen brandhout maken, tuinieren, huisdieren en nog veel meer. Bijzonder opmerkelijk is het baden op de Kronenburger See, die opstijgt op het vliegveld "Dahlemer Binz", de generatieparken, het nieuwe kunstgrasveld voor het voetballen en de cultuur en kunst in het historische kasteelstadje Kronenburg.

https://dahlem.de/Wohngebiete
Ligging:
De gemeente Dahlem met zijn vakantieregio Upper Kylltal is ingebed in een van de mooiste landschappen van de Eifel. Een gezonde natuur en milieu en actieve vrijetijdsactiviteiten kenmerken de gemeente Dahlem. Vanwege de ligging is het een aantrekkelijke woongemeenschap in het stroomgebied van de agglomeraties Keulen / Bonn / Aken.
Dahlem is een van de meest bosrijke gemeenschappen in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. De gemeente in het natuurpark Nordeifel is gestructureerd volgens land- en bosbouw. De ontwikkeling van woonwijken heeft gereageerd op de groeiende vraag naar bouwmogelijkheden in de gemeenschap. Bovendien is er bijna overal in de gemeente Dahlem snel internet.
Met de treinstations in Dahlem en Schmidtheim, die zich op de spoorlijn Keulen Trier bevinden en de snelle verbinding met de A1, heeft u de voordelen om in een prachtig landschap te leven en snel te zijn vanwege de goede infrastructuur in de omliggende steden. Bovendien kunnen kinderen en jongeren hun studentenkaartje op elk moment gratis gebruiken. rijden naar Keulen.
De gezinsvriendelijke Eifel-gemeente Dahlem heeft drie gemeentelijke kleuterscholen in de steden Berk, Dahlem en Schmidtheim, waar de zorg voor U3-kinderen wordt aangeboden. Zelfs een basisschool bevindt zich in Dahlem. In alle voorzieningen is een middagzorg gegarandeerd.
Schoolbussen en taxi's zorgen voor mobiliteit in de Dahlem-gemeenschap. Een zeer goede infrastructuur, zoals Gastronomie, Volksbank, bakkerijen, supermarkt, arts, tandarts, oogarts en een apotheek bieden u de gemeenschap Dahlem. Alles is aanwezig voor uw dagelijkse behoeften.
Overige:
De informatie over het object is afkomstig van de eigenaar. Ondanks zorgvuldig onderzoek kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de nauwkeurigheid. Fouten, weglatingen en leaseovereenkomsten zijn voorbehouden. De vastgestelde tekeningen en voorstellingen mogen niet worden vergroot door vergrotingen / verkleining en moeten worden opgevat als handschetsen. Details over gebied en kubus zijn bij benadering.
Uw contactpersoon
 
Firma  VR-Bank Nordeifel eG
Firma VR-Bank Nordeifel eG
Am Markt 37
53937 Schleiden
Telefoon: +49 2449 9500628

https://www.vr-banknordeifel.de/immobilien.html
VR-Bank Nordeifel eG
E-Mail: info@vr-banknordeifel.de
Umsatzsteuer-ID: DE 122496697

Aufsicht:
Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin)
Graurheindorfer Str. 108
53117 Bonn
www.bafin.de

Terug naar het overzicht