Object 16 van 198
Volgende object
Vorige object
Terug naar het overzicht

Alsdorf / Hoengen: ETW gehuurd in solide investering voor bejaardentehuizen!

Object-Nr.: 306560#50
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snel contact
Kerngegevens
Adres:
-52477 Alsdorf / Hoengen
Prijs:
195.000 €
Woonoppervlak ca.:
68 m2.
Aantal kamers:
2
Verdere gegevens
Verdere gegevens
Woningtype:
Begane grond
Provisie:
Bemiddelingsprovisie van 3,57% incl. 19% btw
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Lift:
ja
Aantal parkeerplaatsen:
1
Bouwjaar:
2011
Te betrekken vanaf:
vanaf nu
Verwarming:
Centrale verwarming
Verwarmingssoort:
Gas
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
Let op: mogelijk is er sprake van een automatische vertaling door Google/translate. Alleen de Duitse tekst is door de eigenaar en de makelaar geautoriseerd en is geldend. Klik op het Duitse vlaggetje voor de originele tekst.
In de wijk Hoengen in Alsdorf bieden wij u hier een gehuurd condominium in een solide bejaardentehuis te koop. De seniorenvoorziening met 87 volledig stationaire zorgplekken, 6 plaatsen voor kortdurende zorg en 18 bewaakte appartementen bevindt zich in een zo goed als nieuwe en zeer goed onderhouden staat. Tussen alle huizen heeft de plant prachtige groene ruimtes die kunnen worden gedeeld. In huis A is de door ons aangeboden ETW op het gebied van begeleid wonen. Hier wonen mensen die veel alledaagse dingen aankunnen zonder hulp van buitenaf. In de kelder van het huis heeft elk appartement zijn eigen kelderruimte. Daarnaast is er een grote wasruimte en een aangrenzende droogruimte, zodat de bewoners hier hun was kunnen doen en drogen. De ETW bevindt zich op de begane grond van het huis en heeft een prachtig groot terras dat vanuit de woonkamer kan worden bereikt. Direct voor het huis is nog steeds een eigen parkeerplaats, die al is inbegrepen in de aankoopprijs.

Immo Paradise ce2e684a 52bbb58c 306560 # 50

 ETW gehuurd in solide investering voor bejaardentehuizen!
Indeling:
Het grote en moderne rusthuiscomplex heeft tal van fulltime zorgplekken en ook kortdurende zorgplekken. In sommige huizen zijn er ook appartementen voor begeleid wonen. Alle huizen hebben grote liften die door alle bewoners kunnen worden gebruikt, van de kelder tot de bovenste verdieping. In het hoofdgebouw heeft het complex een cafetaria voor jong en oud. Er is ook een kapel en een kapper, zodat de inwoners deze dingen uit het dagelijks leven ook kunnen verbinden met korte paden. Deelname aan festivals en feesten, gymnastieklessen en andere recreatieve activiteiten, diensten of culturele evenementen kan worden uitgevoerd. Uit het energiecertificaat kunt u zien dat de hele installatie is gebouwd onder strikte energie-eisen. Alle kunststof kozijnen hebben dubbele beglazing met elektrische rolluiken. De individuele huizen worden verwarmd door een centrale verwarming op gas met warm water. De vloeren zijn ontworpen met keramische tegels. De badkamer en de keuken waren licht betegeld.
Ligging:
De aangeboden woning is gelegen in de wijk Alsdorf van Hoengen, waar de paden naar het sociale leven niet ver weg zijn. Kleuterscholen, basisschool, de winkels voor dagelijkse behoeften, artsen, banken en apotheken zijn allemaal gemakkelijk te voet bereikbaar. De aansluiting op het openbaar vervoer bevindt zich in de directe omgeving van de faciliteit. De snelwegen in de richting van Aken, Keulen of Düsseldorf zijn ook binnen een paar minuten met de auto. Over het algemeen kan worden gezegd dat het onroerend goed zich in een gegroeide infrastructuur bevindt. Voor een dergelijke eigenschap is dit een van de belangrijkste criteria voor een solide en aanhoudende vraag!
Overige:

Onze aangeboden ETW bevindt zich op het gebied van begeleid wonen. Hier kan het gebruik van verdere in-house services extra worden geboekt. Als bewoners van dit gebied gezond verslechteren, zijn de paden binnen de verpleegfaciliteit onmiddellijk beschikbaar.
U kunt hier meer objecten vinden: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=50


Özgür Bektas
0241-43597096, 0241-43597096, 0241-43597096
IBF Immofinanz GmbH
Uw contactpersoon
 
Firma ImmoParadies EOOD
Firma ImmoParadies EOOD
Janko Slavchev Strasse 46
BG-9000 Varna-Bulgarien
Telefoon: +49 800 5115113
Kantoor: +49 351 79992020

https://immo-paradise.eu/de/
Geschäftsführung:
F.Kröwing

Geschäftsadresse:
Janko Slavchev Strasse 46 | BG- 9000 Varna

Steuernummer:
204724857

USt-IdNr.: BG204724857

Tel: 0049 – 800 – 511 511 3
Email : info@immo-paradise.eu

Terug naar het overzicht