Object 5 van 34
Volgende object
Vorige object
Terug naar het overzicht

Warstein: Laatste exclusieve cult-gastronomie met evenementmogelijkheden en appartement in de oude binnenstad van Belecke

Object-Nr.: 306521#653
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snel contact
Kerngegevens
Adres:
-59581 Warstein
Objecttype:
Horecabedrijf
Totaal oppervlakte:
346 m2.
Prijs:
215.999 €
Verdere gegevens
Verdere gegevens
Bouwjaar gebouw:
1806
Provisie:
4,76 (inclusief btw)
Aantal parkeerplaatsen:
1
Object onder monumentenzorg:
ja
Verwarming:
Centrale verwarming
Verwarmingssoort:
Gas
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
Let op: mogelijk is er sprake van een automatische vertaling door Google/translate. Alleen de Duitse tekst is door de eigenaar en de makelaar geautoriseerd en is geldend. Klik op het Duitse vlaggetje voor de originele tekst.
Het is de laatste in zijn soort in het hart van de oude stad van Belecke, het unieke gecultiveerde actieve restaurant. Hoog op de berg ligt deze schilderachtige nostalgische vakwerkgastronomie in diepe slaap. Ze heeft een goede burgerlijke flair met aanleg. Deze gerenommeerde evenementengastronomie, die dankzij zijn ontwerp een verscheidenheid aan evenementenfaciliteiten heeft, wacht om opnieuw te worden gewekt.

De grote balzaal nodigt u uit om uw ambitie te tonen met poëzie slams, live optredens, actie-diners en vele andere evenementmogelijkheden. De huidige terugkerende evenementen met stamgasten, bowlingclubs, zangclubs, schietclubs, bruiloften en communies laten het diverse extra gebruik van onroerend goed zien.

Het unieke van dit pand wordt onderstreept door het feit dat het de laatste open faciliteit in zijn soort is in de prachtige oude binnenstad van Belecke. Naast de actieve horecakeuken, koelruimtes, doseerfaciliteiten, beschikt deze accommodatie over een bar-restaurant met 45 zitplaatsen en een evenementenzaal met 80 zitplaatsen. De toiletten bevinden zich bij de ingang van het restaurant.

Naast de bowlingbaan en de evenementenhal heeft u hier de mogelijkheid om wonen en werken onder één dak te oefenen. Een traplift rondt het beeld af voor het leeftijd- en rolstoelvriendelijke grote condominium.

Het monumentale gebouw met twee verdiepingen heeft verder uitbreidingscapaciteit onder het dak. Het gebouw is volledig souterrain. Hier zijn ook de centrale verwarming op gas en andere kelderruimtes. De actief gebruikte bowlingbaan heeft een extra aparte entreehal naar buiten. Het maakt het unieke van deze accommodatie compleet met parkeerplaatsen en zitmogelijkheden. Als laatste hoogtepunt is er geen brouwerijverbinding met deze eigenschap. U kunt dus zelf beslissen

Immo Paradise d0128d0b 74376914 306521 # 653

 Laatste exclusieve cult-gastronomie met evenementmogelijkheden en appartement in de oude binnenstad van Belecke
Indeling:
De gastronomieruimte heeft een actieve bereidingskeuken, opslag, opslag en koelcellen. Er is ook een grote dispenser in gebruik, die in de kelder is ondergebracht. Het gebouw is uitgerust met een brandmeldsysteem. Er zijn meer opslag- en opslagruimten in de kelder en extra toegang vanaf de buitenruimte. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving van het restaurant. De bowlingbaan heeft zijn eigen toiletten en bevindt zich in de kelder. In het restaurantgedeelte zijn er 40 zitplaatsen met tafels in de huiselijke sfeer. De bestaande balie met kraan weerspiegelt de gezelligheid van het restaurantgedeelte. Via een toegang vanuit het restaurant bereik je de evenementenhal, met zijn 80 zitplaatsen om te blijven hangen of te vieren? uitnodigt. Het huurdersappartement op de bovenverdieping heeft een slaapkamer, een kleedkamer, een kantoor, een badkamer en een grote woonkamer en keuken. Het appartement is geschikt voor rolstoelgebruikers en leeftijd en kan worden bereikt via een elektrische traplift.

Deze laatste herberg in zijn soort herbergt niet alleen het mannenkoor van Belecker als hoofdkwartier voor de repetities, maar is ook bekroond met de prijs als herberg voor koren in NRW. De nieuwe eigenaar kan uitkijken naar de voortzetting van het bedrijf met betrekking tot de vrije keuze van brouwerij. De concurrerende brouwerij van het district zou zeer tevreden zijn over een voortzetting, met hun merk, en ook zeer ondersteunend.
Inbegrepen in de aankoopprijs is de complete toonbankuitrusting, de complete horecakeuken, de hal en de bowlingbaanuitrusting inclusief serviesgoed en de keuken van het huurdersappartement.
U ziet een interessante en lonende investering in de toekomst van een te bouwen onroerend goed.

Bouwjaar: 1806
Laatste modernisering: 2018
Type verwarming: centrale verwarming
Essentiële energiebronnen: gas
Ligging:
Het pand is centraal gelegen op een berg van de Belecker Altstadt, waar de Westfaalse natuurbeschermers van de "Jewel of the Sauerland" houden. noemen. De meeste liefdevol gerestaureerde vakwerkhuizen staan hier vermeld. De stad en de oude stad liggen tussen de Haarstrang in het noorden en het Sauerland in het zuiden, op de Möhne. Het centrum van het dorp ligt op een hoogte van 255 meter boven zeeniveau.
De woning is gelegen in de gerenoveerde oude stad in het noordoostelijke deel van Belecke. Het is omgeven door vele andere monumentale gebouwen. Een van de kerken ligt op ongeveer 150 meter afstand. Het stadscentrum met markt en diverse opkomende winkels liggen op ongeveer 300 meter afstand. Het centrale busstation met overstap naar Soest, Lippstadt, Rüthen en anderen ligt op ongeveer 400 meter afstand. Belecke heeft 5490 inwoners met een stijgende tendens vanwege het lucratieve ontwerp van de binnenstad.
De eigenschap van het pand is een hoekperceel, rechthoekig gesneden, plat en licht hellend naar het noordwesten. Het pand ligt op straatniveau en is zeer gemakkelijk te bereiken.
U bereikt de hoofdweg B55, op 300 meter afstand, in de richting van Meschede, Soest, Erwitte en Brilon. De snelweg Meschede A46 ligt op 23 km afstand en de oprit Erwitte A44 ligt op 12 km afstand. De luchthaven Paderborn ligt op 28 km afstand.
Toeristische attracties zijn de Möhnesee met zijn bezienswaardigheden op ongeveer 13 km afstand. Een ideaal bochtgebied voor motorrijders. De wintersportgebieden en het aangrenzende Sauerland met Winterberg, Willingen en het omliggende gebied kunnen worden bereikt in ongeveer 50 km afstand.
De basisschool ligt op 350 meter afstand en de middelbare school ligt op 650 meter afstand. In de omgeving zijn er kleuterscholen, artsen en een apotheek. De winkels van het dagelijkse leven zijn centraal gelegen in de buurt.
Overige:

Begrijp alsjeblieft dat we alleen nieuwe contactverzoeken verwerken met volledige details van naam, adres en telefoonnummer. Om redenen van discretie geven we geen telefonische informatie over de adressen van de objecten

WITWASSEN VAN GELD: IMMOPROFIS365 is als makelaarskantoor op grond van sectie 2 (1) nr. 14 en sectie 10 (3) van de witwaswet verplicht om de identiteit van de contractpartij vast te stellen en te verifiëren bij het aangaan van een zakelijke relatie. Hiervoor is het noodzakelijk dat we de relevante gegevens van uw identiteitskaart bewaren volgens § 11 GwG (als u als een natuurlijke persoon handelt) - bijvoorbeeld door middel van een kopie. In het geval van een rechtspersoon hebben wij een kopie nodig van het uittreksel uit het handelsregister waarvan de uiteindelijk gerechtigde wordt bekendgemaakt. De Witwaswet bepaalt dat de makelaar de kopieën of documenten vijf jaar moet bewaren.

VOORLOPIGE KENNISGEVING: Door de IMMOPROFIS365 aan te vragen en te gebruiken, wordt een bemiddelingscontract gesloten. Als de activiteit van IMMOPROFIS365 leidt tot een effectief hoofdcontract met de eigenaar, hoeft de potentiële klant geen commissies / bemiddelingsprovisies te betalen aan IMMOPROFIS365 bij het sluiten van een HUUROVEREENKOMST.
- om de gebruikelijke commissies / bemiddelingsprovisies te betalen aan IMMOPROFIS365 vanwege een AANKOOPOVEREENKOMST.

AANSPRAKELIJKHEID: Wij wijzen erop dat de door ons doorgegeven objectinformatie, documenten, plannen enz. Afkomstig zijn van de verkoper of verhuurder. Daarom aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Het is daarom de verantwoordelijkheid van onze klanten om de objectinformatie en de informatie in dit document op juistheid te controleren. Alle onroerendgoedaanbiedingen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van fouten, interverkoop en verhuur of ander intermediair gebruik.
Andere eigenschappen zijn hier te vinden: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=653


Michael Schellknecht
+491604372243, +491604372243, +4929256350232
IMMOPROFIS365
Provisie:
De koper betaalt in geval van succes aan het bedrijf Immoprofis365 een koper - makelaarscommissie voor een bedrag van 4,76% incl. 19% BTW.De commissie wordt berekend op basis van de gecertificeerde aankoopprijs.
Uw contactpersoon
 
Firma ImmoParadies EOOD
Firma ImmoParadies EOOD
Janko Slavchev Strasse 46
BG-9000 Varna-Bulgarien
Telefoon: +49 800 5115113
Kantoor: +49 351 79992020

https://immo-paradise.eu/de/
Geschäftsführung:
F.Kröwing

Geschäftsadresse:
Janko Slavchev Strasse 46 | BG- 9000 Varna

Steuernummer:
204724857

USt-IdNr.: BG204724857

Tel: 0049 – 800 – 511 511 3
Email : info@immo-paradise.eu

Terug naar het overzicht