Object 8 van 9
Volgende object
Vorige object
Terug naar het overzicht

Euskirchen-Flamersheim: Plaatsen als investeringsobject

Object-Nr.: 201914
  • coverfoto
  • Stellplaetzejpg
  • kaart
  • https://www.vr-banknordeifel.de/immobilien/angebot/immobilie-kaufen-.html
coverfoto
Stellplaetzejpg
kaart
https://www.vr-banknordeifel.de/immobilien/angebot/immobilie-kaufen-.html
Snel contact
Kerngegevens
Adres:
DE-53881 Euskirchen-Flamersheim
Prijs:
59.900 €
Verdere gegevens
Verdere gegevens
x-voudige huur:
16,6
Provisie:
5,95% incl. BTW.
Uitvoerige beschrijving
Uitvoerige beschrijving
Objectbeschrijving:
Let op: mogelijk is er sprake van een automatische vertaling door Google/translate. Alleen de Duitse tekst is door de eigenaar en de makelaar geautoriseerd en is geldend. Klik op het Duitse vlaggetje voor de originele tekst.
De ondergrondse parkeerplaatsen die hier worden aangeboden, maken deel uit van de ontwikkeling in reiger-vlucht 1 en worden te koop aangeboden aan geïnteresseerden.
Er zijn momenteel zes parkeerplaatsen beschikbaar voor aankoop, die als een compleet pakket worden verkocht.
De 6 ondergrondse parkeerplaatsen bevinden zich in topconditie. Ze zijn ook geschikt als investering, omdat alle plaatsen worden verhuurd!
De ondergrondse parkeergarage heeft een elektrische poort die kan worden geopend en gesloten door middel van een sleutel. De toegang tot de ondergrondse parkeergarage is onopvallend en past zich aan aan de omliggende gebouwen met prachtige vegetatie.
Ligging Woning/Grondstuk:
De wijk Flamersheim heeft ongeveer 2.900 inwoners en ligt in het zuidoosten van Euskirchen, omringd door de districten Niederklagenholz, Palmersheim, Schweinheim en Kirchheim. Het wegennet is verbonden met de nationale wegen L 11, 119 en 210. Verder naar het zuiden begint het "Flamersheimer bos", een van de grootste gesloten bossen in Duitsland, waarin de Steinbachtalsperre zich bevindt.
In het dorp bevinden zich op centrale locaties zoals de marktplaats en aan de westelijke ingang van veel winkels en bedrijven. Restaurants, artsen, bakkers en andere faciliteiten zijn er, evenals de twee full-line centra Norma en Edeka, die werden gebouwd rond het jaar 2012 en nu een belangrijk centrum van het dorp zijn geworden, evenals winkels voor de omgeving. Een tankstation, een autohandelaar en andere bedrijven in het westen completeren het aanbod. Flamersheim heeft twee kleuterscholen en een basisschool. In het noordoosten is er een sportveld en een tennisbaan.
Uw contactpersoon
 
Firma  VR-Bank Nordeifel eG
Firma VR-Bank Nordeifel eG
Am Markt 37
53937 Schleiden
Telefoon: +49 2449 9500628

https://www.vr-banknordeifel.de/immobilien.html
VR-Bank Nordeifel eG
E-Mail: info@vr-banknordeifel.de
Umsatzsteuer-ID: DE 122496697

Aufsicht:
Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin)
Graurheindorfer Str. 108
53117 Bonn
www.bafin.de

Terug naar het overzicht